ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Ірпені напали на журналістів, які знімали завалений будівельний кран

29.08.2016, 17:17

На одному з незаконних будівництв в Ірпені, по вулиці Єсеніна, представники забудовника напали на журналістів, коли ті знімали будівельний кран, що впав на території.

Про це Громаді Приірпіння повідомили журналісти, які знімали сюжет про мерів Бучі та Ірпеня.

“Ми знімали програму, приїхали записати будівництво в Ірпінь й наприкінці вирішили зняти кран, який стояв завалений. Як тільки я заліз на плити, щоб розкадрувати кран, до мене підбіг охоронець й почав забороняти мені знімати й затуляти мене спиною, - розповідає Костянтин Тюніков, оператор телеканалу ICTV. - Я намагався його обійти, але він почав мене хапати руками й штовхати. Потім після короткої перепалки, коли я став пояснювати, що він перешкоджає моїй професійній діяльності, він схопив мене й скинув з плит. Я слава богу нормально приземлився, не постраждав особливо, але був шокований. Ми викликали поліцію, але охоронець тим часом втік”. 

За фактом нападу на журналістів Ірпінською поліцією відкрите кримінальне провадження.

“По журналістам внесено відомості до ЄРДР по ст. 171 – перешкоджання журналістській діяльності, зараз розслідуємо цю справу. В моєму розумінні там перспектива направлення справи до суду найближчим часом, тому що я, наприклад, бачу в діях нападників чіткий склад злочину”, – говорить начальник Ірпінської поліції Ігор Падюк.

"Громада Приірпіння"

Фото: Зореслав Замойський. 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!