ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні не всі журналісти змогли потрапити на нараду з прем'єром

17.08.2017, 12:01

Кореспондента “Центру журналістських розслідувань” В'ячеслава Гусакова через брак місць в Херсонській ОДА не пустили 16 серпня на нараду прем'єр-міністра України Володимира Гройсман з депутатами місцевих рад та з підприємцями, повідомляє Мост.

На запитання Гусакова про причини недопуску директорка Департаменту внутрішньої і інформаційної політики Херсонської ОДА Ольга Савенко відповіла: “У приміщенні мало місця. Охорона Гройсмана вже припинила допуск”.

“Однак за хвилину до цієї розмови на нараду пройшла знімальна група регіонального корпункту телеканалу “Україна”. Також відомо, що на заході присутні кореспонденти херсонських видань, лояльних до місцевої влади”, - повідомив виданню Гусаков.

Як розповів представник ІМІ у Херсонській області, журналіст мав акредитацію на захід, яку проводила прес-служба Херсонської обласної держадміністрації. А до цього журналістам сказали, що пустять всіх акредитованих на захід.

“Ми всі були акредитовані за день до того. Зранку нас попередили, що на нараду о 16:00 в ОДА пустять всіх журналістів, але потім попросять залишити приміщення, адже Володимир Гройсман хоче поспілкуватися з бізнесом без камер. Ніхто не казав, що на нараду пускатимуть не всіх”, - розповів представник ІМІ.

Liked the article?
Help us be even more cool!