ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні журналістів разом з інспекцією заблокували на ділянці з незаконним будівництвом

08.04.2016, 12:02

Сьогодні, 8 квітня, у Херсоні знімальну групу телеканалу “Херсон плюс” - журналістку Віру Підлісну та оператора Олександра Ларіонова - заблокували під час зйомки на території незаконного будівництва у новому мікрорайоні Нафтогавань. Про це повідомляє директор телеканалу Володимир Косюк, інформує Мост.

“На місці знаходиться наша журналіст Віра Підлісна та оператор Олександр Ларіонов. Вони увійшли з представниками Держекоінспекції, депутатами і їхніми помічниками через відкриті ворота. Робочі закрили ворота, і нікого не випускають”, - розповів він.

В даний момент на заблокованій ділянці знаходяться представники Держеконіспекції, депутати і представники громадських організацій.

“На місце прибула поліція, і їх теж не пускали. Після переговорів, які тривали 20 хвилин, поліцію пустили, але за ними так само закрили ворота на замок. В даний момент ми знаходимося на місці, тут працюють геодезисти та інші фахівці. Нам, як журналістам працювати не заважають”, - повідомила в телефонній розмові регіональному кореспонденту ІМІ Віра Підлісна.

Видання нагадує, що 4 квітня секретар міськради Олена Урсуленко повідомила, що в районі старого Карантинного острова невідомі ведуть будівельні роботи і пообіцяла розібратися. Сьогодні, 8 квітня, представники Держекоінспекції вирішили відвідати будівництво.

Фото - депутата Дніпровської райради та громадського екоінспектора Олександра Власова та Володимира Косюка

 

Liked the article?
Help us be even more cool!