ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Херсоні журналістів намагалися вигнати з засідання облради

14.09.2016, 13:21

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук вчергове висловив незадоволення місцевими журналістами, і закликав охорону вигнати їх з засідання Президії облради, повідомляє Мост.

Як пише видання, на початку засідання Зеленчук взяв слово і закликав охорону вигнати журналістів Олександра Корнякова і Сергія Нікітенка.

Перший журналіст, за словами Василя Зеленчука, називав у Facebook депутатів облради, які виламували 13 вересня двері в сесійній залі, гопниками, а другий прийшов на засідання в “смугастих шортах”.

Видання зауважує, що жоден депутат не підтримав Зеленчука, “який славиться своєю нетерпимістю до журналістів”. Під час дискусії він вчергове обзивав журналіста “засранцем”, його підтримував голова фракції РПЛ Микола Ставицький, пише видання.

Після того як депутати Руковішнікова пояснили Зеленчуку, що одного його бажання для вигнання журналістів мало, той заявив, що потрібно “цих двох акредитувати”.

Як повідомляв ІМІ, 30 серпня депутати Херсонської обласної ради проголосували за те, щоб видалити представників засобів масової інформації з відкритого депутатського зібрання, яке зібралося замість позачергової сесії.

Херсонська обласна організація Національної спілки журналістів України обурилася порушенням прав журналістів, яке сталося 30 серпня на зібранні депутатів у Херсонській обласній раді.

Фото - Херсон Онлайн

Liked the article?
Help us be even more cool!