ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові учасник зборів зі створення ОСББ розбив журналісту телефон та лікоть

30.06.2016, 14:49

29 червня у Харкові журналісту інтернет-видання “Накипіло” Роману Даниленкову під час відеозйомки учасник зборів мешканців будинку щодо створення ОСББ розбив мобільний телефон та лікоть, повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, мешканці будинку по вул. Данилевського, 12 зібралися, щоб закінчити процедуру оформлення ОСББ. Обговорення переросло в скандал. Один учасник зборів вихопив у представниці ініціативної групи папку з документами, серед яких був і її паспорт. Присутній там кореспондент “Накипіло” фіксував те, що відбувається на телефон, доки пристрій не вибили з рук.

На місце інциденту кореспондент “Накипіло” викликав поліцію, але ще до прибуття наряду нападник пішов.

У своїй заяві до поліції журналіст видання написав, що коли він почав фіксувати сварку на телефон, знімаючи поведінку чоловіка, той “в грубій формі почав зі мною розмовляти та вибив телефон з рук”. Також журналіст пройшов медичний огляд. Лікарі діагностували йому забій лівого ліктьового суглоба.

Журналіст зауважує, що збирав інформацію для статті на тему ОСББ, тому вважає це перешкоджанням журналістській діяльності.

“Факт погроз і вибитого телефону знятий на камеру. На даний момент заява знаходиться на розгляді в поліції, і ми чекаємо рішення про внесення або невнесення даного факту в ЄЕРДР. Якщо його в ЄРДР не внесуть, ми будемо цього добиватися через суд”, - сказав адвокат журналіста Василь Альошин.

Видання зв'язалося з нападником, який повністю заперечує свою провину і стверджує, що ніякого конфлікту не було. За його словами, журналіст не представився, відмовився показати посвідчення і не припинив зйомку, коли даний учасник зборів зажадав не знімати його обличчя.

“У мене з вашим колегою ніяких конфліктів не було. Телефон він міг упустити де завгодно, але він сказав, що це я. Він бреше. Може, він напився в барі, вночі вийшов і розбив телефон. Він може говорити все, що завгодно”, - заявив чоловік.

Liked the article?
Help us be even more cool!