ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові росіяни зруйнували приміщення редакції АТН

Фото – Facebook-сторінка Марини Ніколаєвої
Фото – Facebook-сторінка Марини Ніколаєвої

У Харкові Агенція телебачення “Новини” зазнала пошкоджень після обстрілу 6 жовтня. Про це представниці ІМІ розповіла випускова редакторка мовника Марина Ніколаєва.

За її словами, частина колег, зокрема й вона, забрали власні речі – книжки, документи. Будинок розташований у центрі міста, на пагорбі, – на дев'ятому поверсі, в офісі, були панорамні вікна. Тож, коли почалося повномасштабне вторгнення, співробітники медіа зрозуміли, що є велика ймовірність потрапляння будинку під обстріл. Редакція почала працювати дистанційно, але в офісі залишалася техніка, комп'ютери, комунікації.

“Вибухова хвиля насамперед припала на ньюзрум та рекламний відділ. Там пошкоджено все – вирвані навіть частини стелі, двері. Операторська та монтажні менше постраждали. До деяких столів, зокрема мого робочого, не пройти: він був біля вікна, а там усе завалило”, – розповіла Марина Ніколаєва.

Вона зазначила, що зараз головним завданням було закрити приміщення від мародерів. 

Поліція та прокуратура зафіксувала пошкодження редакції в межах провадження, відкритого в день обстрілу. Оцінювання збитків редакція ще не проводила.

Засновник агенції Олег Юхт оприлюднив відео з наслідками обстрілу і запропонував колегам, які в Харкові, за можливості забрати свої речі з редакції.

Після початку повномасштабних дій АТН, як і більшість телевізійних проєктів, працює лише як сайт, оскільки росіяни розбили телевежу з літака навесні 2022 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!