ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові проросійські активісти побили журналіста з Одеси

10.04.2014, 11:18

9 квітня у Харкові натовп проросійських активістів з організації «Боротьба» побив журналіста одеського телеканалу “Третій цифровий” Володимира Каришева, відібрав у нього телефон, який працював у режимі стрім, повідомляє Укрінформ.

Інцидент стався біля Київського райсуду Харкова, де мали визначити запобіжний захід для затриманих під час операції по звільненню Харківської ОДА.

Міліція буквально відбила журналіста у розлючених "активістів".

Каришев приїхав до Харкова спеціально на засідання суду.

В коментарі ІМІ Каришев уточнив, що до нападу на нього він стрімив і мітингувальникам здалося, що він необ’єктивно висвітлює подію.

“В мене був стрім. На думку мітингувальників, я стрімив необ’єктивно, тому вони на мене напали. Ну поштовхали мене, побили, але я в порядку”, - розповів він.

Журналіст також зауважив, що коли у нього відбирали телефон, до нього нетверезий чоловік звернувся зі словами: “Ану, бандерівська тварюко, давай телефон“.

Звертатися до міліції Каришев не збирається.

Нагадаємо, в ніч на 8 квітня під час операції по звільненню будівлі Харківської ОДА затримано 64 людини, за даними міліції, всі вони - жителі Харкова і Харківської області, росіян серед них немає. Всі затримані, у тому числі, координатор штурму Єгор Логвінов, були доставлені до райвідділів міліції. Досудове слідство проводиться за статтею "Масове заворушення", санкція по якій передбачає до восьми років ув'язнення. Кілька лідерів сепаратистів оголошено у розшук.

Як повідомила міліція, операція по звільненню будинку проведена без вогнепальної зброї. Водночас загарбники використовували пістолети, світлошумові гранати, петарди, ножі та біти. Зброя вилучена як речові докази.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!