ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові напали на знімальну групу "Ревізора"

24.02.2017, 20:13

Харківська поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.171 Кримінальнго кодексу за заявою знімальної групи програми “Ревізор: Магазини” Нового каналу про перешкоджання. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Харківській області.

За інформацією поліції, інцидент стався ввечері 21 лютого.

“До чергової частини відділу поліції звернулася 34-річна мешканка м. Києва. Жінка повідомила, що в магазині, розташованому на вул. Плеханівській, невідомі перешкоджають їй та знімальній групі одного з київських телеканалів знімати відеоматеріал для передачі”, - повідомляє поліція.

Для з’ясування обставин за адресою виїжджала слідчо-оперативна група Слобідського відділу поліції.

Місцеві ЗМІ стверджують, що йдеться про магазин “Десятка”, розташований за адресою вул. Плеханівська, 73. Представники самої телепрограми обіцяють показати відеосюжет про це аж у квітні, пише Справжня варта.

Раніше “Ревізор” на своїй сторінці “Вконтакте” виклав фотографію, на якій ведуча програми Наталя Кудряшова спілкується з патрульними поліцейськими. “Поліція, тітушки та лякаючі залаштунки магазинів”, - прокоментували “ревізорці”.

В коментарях користувачі писали, що йдеться про супермаркет “КЛАСС” на вул. Героїв Сталінграда у Харкові. Там начебто знайшли зефір з брудом.

Пізніше у соцмережах з`явилася інформація, що знімальна група потрапила у чергову неприємність.

“Події годинної давнини. Через пару хвилин провідну Наталію Кудряшову спробують закрити в морозилці на складі одного з харківських магазинів”, - написала керівник творчого об`єднання Нового каналу Вікторія Бурдукова.

Liked the article?
Help us be even more cool!