ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові бізнесмен намагався задушити оператора "Наших грошей" під час зйомки

25.05.2016, 10:26

24 травня у Харкові під час зйомок сюжету про постачання вугілля для енергогенерації на оператора телепроекту “Наші гроші” Михайла Шелеста напав бізнесмен Володимир Гузман. Про це повідомляється на сторінці Bihus.info у Фейсбук.

Журналісти представилися та показали свої посвідчення охоронцеві офісної будівлі за адресою Вавилова, 12. Спеціальний кореспондент програми “Наші гроші” Аліса Юрченко залишила свій номер телефону. Згодом до знімальної групи вийшов співвласник офісної будівлі Володимир Глузман.

“Він вирвав посвідчення у Михайла Шелеста, забороняючи зйомку офісної будівлі з вулиці, у громадському місці. Глузман схопив оператора за одяг, та почав його душити. Відео нападу журналісти передали у райвідділ, оформивши заяву про вчинення злочину”, - йдеться у повідомленні.

У коментарі представниці ІМІ в Харківській області журналістка “Наших грошей” Аліса Юрченко, яка була разом з Михайлом Шелестом, повідомила, що вони шість годин провели в райвідділі, ще три чекали на судмедексперта, але так і не дочекалися, тому перенесли на 25 травня.

Також вона повідомила, що 25 травня оприлюднять відео інциденту.

За фактом нападу на журналіста телепрограми “Наші гроші” у Харкові відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345-1 (погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України, повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції у Харківській області. Особі, яка вчинила дане правопорушення, загрожує до 5 років позбавлення волі.

“Правоохоронці з’ясували, що представники ЗМІ здійснювали відеозйомку для підготовки сюжету по завданню головного редактора. Несподівано до них підійшов невідомий чоловік та почав у грубій формі вимагати від оператора, щоб той припинив зйомку. Почувши від журналістів відмову, правопорушник кинувся у бійку”, - повідомляє поліція.

Працівники поліції оперативно встановили особу чоловіка, який, зі слів журналістів, напав на них. Ним виявися 61–річний харків’янин. Всі учасники події були запрошені до відділення поліції для встановлення обставин конфлікту.

Фото з Фейсбук Bihus.info

Liked the article?
Help us be even more cool!