ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Харкові 50 молодиків у масках і з бітами розгромили апаратну телекомпанії АТН (оновлено)

07.04.2014, 23:09

У Харкові проросійські активісти у масках і з бітами сьогодні увечері увірвалися до телекомпанії АТН, повідомляється на сайті телекомпанії.

На поверсі, де знаходиться телеканал, близько 50 молодиків розбили всі вітрини та апаратну, вимагають включити прямий ефір.

Міліція щойно піднялася на поверх, але не діє, зауважує редакція. Молодчики тиснуть на генерального директора компанії АТН Олега Юхту.

Один з активістів, який увірвався до АТН заявив: "Ми пішли туди розповісти журналістам АТН, як треба новини писати". Загарбники зайшли в монтажну. Там знаходилися співробітники видання. Активісти попередили, що будуть контролювати їх роботу, і заявили, що з цією метою вони залишаться в приміщенні.

Постраждалих серед журналістів немає - у співробітників закінчився робочий день, зазначає редакція.

Також з'явилася інформація, що невідомі штурмують будівлю ХОРТПЦ на вул. Дерев'янко - вимагають включення російських телеканалів.

Наразі, повідомляє АТН, майже всі загарбники звільнили поверх, який займає телекомпанія.

Залишилася міліція для оформлення документів на предмет шкоди.

“Апаратна розбита повністю, призи та нагороди в коридорі розбиті, фотографії також майже всі зірвані. Двері повністю винесли. Так як апаратна розбита, ефіру, швидше за все, сьогодні не буде”, - повідомляється на сайті.

Загарбники, зауважує редакція, навіть обшукували кухню, шафки, діставали кухонне начиння. Частина молодчиків ще залишається в приміщенні, навіщо, незрозуміло. Замки на вцілілих дверях також зламані.

Загарбники АТН спокійно покинули будівлю телекомпанії жодного з них міліція не затримала, повідомляє журналіст, що знаходиться в будівлі.

Як розповіла редактор АТН Наталя Діденко, проросійські активісти, використовуючи силу, примушували гендиректора Олега Юхту написати заяву про звільнення і забезпечити їм вихід у прямий ефір. "Явних слідів побоїв на ньому немає. Вони його штовхали, вони його шпиняли, вони його душили", - розповіла Діденко.

"Вони рознесли апаратну повністю: розбили шафи з грамотами, нагородами та раритетною технікою, вибили вхідні двері, вкрали редакційний безлімітний телефон і по дрібницях вкрали", - повідомила редактор АТН Наталія Діденко, інформує Інтерфакс-Україна.

Фото - АТН, Юрій Луканов

Liked the article?
Help us be even more cool!