ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Горлівці головред інтернет-ТБ порадив своїм журналістам сховатися через відмову співпрацювати з сепаратистами

15.04.2014, 12:42

Головний редактор горлівського інтернет-телебачення “Смена” Олег Поплавський заявив про підготовку наступу на регіональні ЗМІ з боку проросійських активістів. У зв’язку з чим, він закрив редакцію і порадив своїм журналістам сховатися у надійному місці. Про це Поплавський розповів в коментарі Gordonua.com.

За його словами, є команда “розрулити” ситуацію з неугодними медіаресурсами: кого можливо - купити, а того, хто зовсім не піддається переконанню, - закрити.

“Я співробітникам своєї редакції заборонив сьогодні (14 квітня - ред.) виходити на роботу і навіть порадив перебувати не вдома, а десь у надійному місці. Справа в тому, що нами отримана інформація, що є команда "розрулити" ситуацію з неугодними ЗМІ: кого можливо - купити, а того, хто зовсім не піддається переконанню, - закрити. Особисто мені знайомі "з того боку" спочатку запропонували високу посаду, а після моєї відмови сказали: у тебе є трохи часу, щоб виїхати з міста", - повідомив журналіст.

Також він зазначив, що у Горлівці зараз чиниться тиск на медіа і нагадав про викрадення головреда міського сайту Gorlovka.ua Олександра Білінського.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!