ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Генічеську член "Опозиційного блоку" судиться з журналістами, які також беруть участь у виборах

07.10.2015, 10:21

У місті Генічеськ Херсонської області член партії “Опозиційний блок” Андрій Євстратов подав судовий позов проти редактора інтернет-видання “Новий візит” Геннадія Осьмака і журналіста газети “Наддніпрянська правда” Петра Мальованого з вимогою спростувати недостовірну, на його думку, інформацію про нього. Також позивач вимагає від кожного з відповідачів по 10 тисяч гривень моральної шкоди. Про це повідомляє Херсон Онлайн.

Судовий позов заступник міського голови Генічеська з питань діяльності виконавчих органів і комунальних підприємств, член партії “Опозиційний блок” Андрій Євстратов подав до суду ще 3 вересня. У позові він вимагає визнати інформацію щодо його діяльності в якості члена наглядової ради одного з місцевих підприємств, недостовірною.

Він стверджує, що 13 серпня цього року в “Новому візиті” була розміщена стаття, в якій Петро Мальований звинувачує Євстратова в шахрайстві і корупції. Позивач вважає, що викладена у статті інформація є недостовірною і такою, що порочить його честь і гідність та ділову репутацію. У позові міститься вимога визнати інформацію недостовірною, спростувати цю інформацію шляхом розміщення на сайті “Новий візит” повного тексту постанови суду щодо цього, і стягнути з Осьмака і Мальованого по 10 тис грн. моральної шкоди.

Перше слухання було призначено ще на 22 вересня, але було перенесено і відбулося 01 жовтня, суд заслухав сторони і призначив друге слухання у справі на 15 жовтня.

Як додає видання, Андрій Євстратов зареєстрований першим номером у списку партії “Опозиційний блок” на виборах Генічеську районну раду. Петро Мальований балотується на посаду міського голови Генічеська від ПП “УКРОП”, а Геннадій Осьмак - в Генічеську міську раду за списком БПП “Солідарність”.

В Геническе

Liked the article?
Help us be even more cool!