ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Гданську завдяки обуренню в соцмережах скасували презентацію книжки Дугіна

27.10.2022, 10:41
Фото – ИТАР-ТАСС/ Зураб Джавахадзе
Фото – ИТАР-ТАСС/ Зураб Джавахадзе

У Гданську (Польща) скасували презентацію книжки ідеолога російського фашизму Олександра Дугіна, повідомляє Польське радіо.

Презентація книжки мала відбутися в Гданському університеті 29 жовтня.

Завадити презентації вдалося завдяки масовій реакції в соцмережах.

“Завдяки вашим повідомленням ми змогли втрутитися, щоб запобігти цій події. Ми не знали, з якою метою було орендовано приміщення в нашому закладі. Ми обурені тим, про що була ця зустріч. Це урок, щоб ми краще перевіряли наших орендаторів у майбутньому. Ми дуже шкодуємо про цю ситуацію”, – йдеться в повідомленні університету.

Алєксандр Дугін – ультраправий російський ідеолог, який допоміг “посіяти зерно для вторгнення Росії в Україну”. Він із задоволенням виступає за насильство. У 2014 році він, зокрема, заявив, що “українців треба вбивати, вбивати і вбивати”.

Нагадаємо, 20 серпня на околицях Москви вибухнув автомобіль, у якому перебувала дочка російського пропагандиста Олександра Дугіна пропагандистка Дар'я Дугіна.

ФСБ Росії звинуватила у вбивстві Дугіної українські спецслужби. Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що до підриву російської пропагандистки Дар’ї Дугіної причетні російські спецслужби.

Liked the article?
Help us be even more cool!