ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Франції знайшли мертвим фотографа Рене Робера

27.01.2022, 12:42
Фото – lefigaro.fr / Flamencophil
Фото – lefigaro.fr / Flamencophil

У Парижі помер 84-річний фотограф Рене Робер. Його знайшли мертвим на вулиці з травмою голови та слідами крові в стані переохолодження.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на Le Figaro.

За словами друга Робера, журналіста і музиканта Мішеля Момпонте, ввечері 19 січня фотограф вийшов на прогулянку біля свого будинку на вулиці Турбіго. Він знепритомнів і впав. Чоловік дев'ять годин пролежав на землі. Ніхто з перехожих не допоміг йому, доки безпритульний не викликав швидку допомогу близько шостої ранку 20 січня. Із травмою голови та слідами крові фотографа відвезли до лікарні, де він був оголошений мертвим.

“Чи я впевнений, що, зіткнувшись із такою ситуацією, я б зупинився? Бачачи безхатченка на вулиці, ми зазвичай відводимо погляд. Такий трагічний кінець життя свідчить абсолютно огидно про нашу поведінку та нашу солідарність щодо ближнього”, – зазначив Момпонте.

Рене Робер народився у Швейцарії 1936 року. Він став відомим завдяки портретам виконавців фламенко, яких знімав упродовж 50 років. Робер опублікував три фотокниги: “Фламенко” (1993), “Гнів і благодать” (2001) та “Ставлення до фламенко” (2003). У 2021 році він передав свої роботи Національній бібліотеці Франції.

Liked the article?
Help us be even more cool!