ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Forbes не знали про рішення українського суду стосовно forbes.ua

18.01.2016, 16:03

Розблокування домену forbes.ua пройшло без відома американського видавничого дому. Про це Ліга.net повідомила старший віце-президент з корпоративних комунікацій Forbes в США Міа Карбонелл.

"Forbes не було надано будь-якого повідомлення про недавній судовий процес в Україні", - прокоментувала Карбонелл.

Нагадаємо, 15 січня українському видавцеві Forbes Українському медіахолдингу вдалося розблокувати домен forbes.ua через український суд і знову перенести на нього свою онлайн-версію. Відповідачем у справі виступав український доменний реєстратор Imena.ua.

В америнканському Forbes при цьому стверджують, що питання про домен ще не розглядалося. "Питання щодо доменного імені - Forbes.ua - це частина великої судової суперечки, яка відбувається в даний час між Forbes і УМХ. Початок слухання в Арбітражі Нью-Йорка заплановано на 1 лютого. Воно стосуватиметься всіх спірних питань, які залишаються між сторонами", - повідомила Карбонелл.

Нагадаємо, на початку серпня 2015 року американський уряд застосував санкції проти власника УМХ Сергія Курченка, відмовивши в доступі до ТМ Forbes, його контенту і домену. Українському Forbes довелося переїхати на тимчасовий домен forbes.net.ua. УМХ вважав, що Forbes порушив їхні права за діючим договором - ліцензія, за даними українського холдингу, сплачена до кінця 2018 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!