ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Фінляндії створять групу протидії брехні в російських ЗМІ

26.10.2015, 14:12

У Фінляндії з представників канцелярії Державної ради і різних міністерств створюється спеціальна група, завданням якої є пошук методів і способів протидії російським засобам масової інформації, передає Крим.Реалії  з посиланням на Інтерфакс.

«Ми збираємося, наприклад, розкривати поширювану брехню і боротися з різними маніпуляціями у відображенні історії Фінляндії», – повідомив керівник служби зв'язків з громадськістю уряду і експерт комітету Фінляндії з безпеки Маркку Мантіла газеті «Калева».

За його словами, «в ЗМІ Росії регулярно спотворюють висловлювання наших провідних політиків, і це не може бути випадковістю».

«Так, більша частина російських ЗМІ створюють таку картину, немов керівництво держави і значна частина наших політиків прямо-таки вимагають припинення санкцій ЄС», – сказав експерт.

Він вважає, що «метою Росії є за допомогою інформаційної війни зруйнувати єдність Європейського союзу».

Він зазначив, що уряд має намір залучити до роботи з протидії російським інформаційним каналам близько ста чиновників, у тому числі з міністерства оборони. Проект буде запущений в кінці нинішнього або на початку майбутнього року. До підготовки фінських борців з російською пропагандою будуть залучені фахівці з фонду Рузвельта і Гарвардського університету.

Liked the article?
Help us be even more cool!