ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У фейсбуці зламали сторінку голови Держприкордонслужби та опублікували фейк

18.03.2022, 09:13
Фото – corinna-goering.de
Фото – corinna-goering.de

У ніч на 18 березня невідомі зламали фейсбук-акаунт голови Державної прикордонної служби України Сергія Дейнека та опублікували від його імені провокативний пост із закликом розправи над “убивцями прикордонників та членів їхніх сімей”.

Про це Дейнеко повідомив на своїй фейсбук-сторінці, пише Інтерфакс-Україна.

“Друзі та вороги! Моя сторінка була зламана. Війна, в тому числі й на інформаційному полі, триває. І агресор використовує всі можливі способи. Російські пропагандони першими й поширили власноруч створений фейк. Попри це ми продовжимо свою боротьбу і Перемога  буде за нами”, – написав він у ніч на 18 березня.

Ось це повідомлення невдіомі розмістили на сторінці Дейнеки: "Я напишу цей пост російською. Хочу, щоб ця інформація дійшла до російських убивць. Сьогодні вночі ви вбили під Харковом українських прикордонників. Цінічно. Як ви, упирі, це вмієте. Не в чесному бою, не по-чоловічому.

Зараз я роблю все, і вже завтра у мене буде вся інформація про тих, хто це зробив: посада, звання, місце проживання, склад сімей, фото, тощо. Тепер все своє життя я присвячу тому, щоб помститися. Обіцяю: всіх, хто брав у цьому участь, буде вбито".

Liked the article?
Help us be even more cool!