ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Facebook заявили, що хакери не використовували вкрадені логіни для доступу до інших сайтів

03.10.2018, 11:27

Віце-президент соцмережі Facebook Гай Розера повідомив, що хакери, які раніше зламали 50 млн акаунтів, не змогли їх використати для отримання доступу до інших сайтів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Він зазначив, що у зв'язку з подією компанія проводить розгляд. Головною метою розслідування є те, що вони намагаються зрозуміти як саме ця атака може позначитися на ресурсах та в додатках, що мають доступ до облікових записів.

“Ми проаналізували наші записи щодо всіх додатків третьої сторони, які встановили або в які зайшли під час зафіксованої нами минулого тижня атаки”, - заявив Розен.

Він підкреслив, що не було виявлено жодних доказів того, що зловмисники могли отримати доступ до будь-яких додатків, де застосовується логін від Facebook.

Як повідомляв ІМІ, 28 вересня компанія Facebook заявила, що “допустила хакерську атаку” на соцмережу, унаслідок якої було отримано доступ до особистих сторінок близько 50 мільйонів людей, ще близько 90 мільйонам радять вжити заходів щодо своєї безпеки.

Facebook загрожує понад 1,5 млрд доларів штрафу за злом акаунтів.

Liked the article?
Help us be even more cool!