ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Facebook та TikTok з'явились акаунти нібито нового телеканалу "ПоЛтава", про який немає інформації

15.08.2024, 18:05
Надія Кучер

У соціальних мережах Facebook та TikTok 14 серпня з'явилися сторінки “Телеканал ПоЛтава”. Логотип нового медіа схожий на логотип колишньої телерадіокомпанії “Лтава” (зараз це регіональний Суспільний мовник “Суспільне Полтава”. Ред.). На сторінках телеканалу є перший сюжет про привітання міською владою Олімпійського чемпіона Олександра Хижняка. 

Офіційного сайту в “ПоЛтави” станом на зараз немає. Так само немає жодної інформації про власників та редакцію телеканалу. 

Логотип з Facebook-сторінки Телеканал ПоЛтава та логотип колишньої Полтавської обласної телерадіокомпанії. Фото – колаж ІМІ

Серед тих, хто вподобав фото логотипа на сторінці у Facebook, – Анна Воробйова. На її сторінці багато перепостів зі сторінки Валерія Пархоменка, першого заступника міського голови Полтавської громади (партія “За майбутнє”, до неї належить і колишній міський голова Полтави Олександр Мамай, якого за звинуваченнями в зловживанні службовим становищем усунули з посади). А також є фото, де Анна Воробйова стоїть поруч із Пархоменком. 

Також уподобав сторінку Сергій Перський – колишній консультант відділу організаційного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату облради. Про це, зокрема, свідчить декларація за 2021 рік.

Полтавська представниця ІМІ звернулася до представництва телеканалу по коментар, щоб дізнатися про плани телеканалу в медійному просторі міста. Відповіді поки що не отримала. 

Liked the article?
Help us be even more cool!