ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Facebook можна буде створити кілька особистих профілів

27.09.2023, 15:50

У соцмережі Facebook можна буде створити кілька особистих профілів. Про це йдеться в блозі Meta.

Компанія зазначає, що це допоможе користувачам розмежовувати свої особисті й робочі зв’язки або ж мати один профіль для взаємодій зі спільнотою й інший лише для друзів. 

“Завівши кілька особистих облікових записів, ви зможете легко стежити за тим, з ким ви ділитесь інформацією і який контент бачите в різних сферах свого життя. Уявіть, що маєте один акаунт для обговорень своєї улюбленої гурманської їжі й іще один для спілкування з друзями й родиною”, – зазначає Meta.

Фото Meta

Функція створення кількох особистих акаунтів стане доступна у всьому світі протягом кількох наступних місяців.

Так, користувачі зможуть вибрати будь-яке ім’я для додаткових профілів, але не для основного профілю. До основного акаунту можна буде додати до чотирьох нових профілів.

Також користувачі зможуть спілкуватися з людьми чи спільнотами на їхній вибір, щоб кожен профіль мав унікальну стрічку новин з актуальним контентом і спільними інтересами. Крім того, між своїми профілями можна буде легко перемикатися без додаткового входу в обліковий запис.

На момент запуску деякі функції Facebook (зокрема, побачення, торгівля, професійний режим і грошові перекази) будуть недоступні для додаткових особистих профілів. Листування спершу буде доступним у застосунку Facebook і веббраузері. 

Також Meta планує протягом наступних місяців розширити функціонал Messenger, додавши підтримку додаткових профілів. Можливість додавати особисті профілі буде доступна лише обліковим записам дорослих, зазначила компанія.

Як повідомляв ІМІ, раніше Meta представила оновлений логотип соціальної мережі Facebook.

Марія Ігнатьєва, Катерина Дячук

Liked the article?
Help us be even more cool!