ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Facebook Messenger стався масштабний збій, який зачепив і Україну

10.12.2020, 15:38
Фото – messengerpeople
Фото – messengerpeople

Уранці 10 грудня у Facebook Messenger трапився збій. Сервіс некоректно працює по всій Європі, зокрема й в Україні, повідомляє MediaSapiens із посиланням на сервіс Downdetector.

Збій розпочався близько 11:30 за київським часом.

Найчастіше користувачі скаржаться на те, що не можуть надіслати чи прочитати повідомлення (52%). Майже третина розповідає про проблеми з під'єднанням до сервера. 13% користувачів повідомили, що не можуть навіть  залогінитись у месенджері.

Некоректно працюють також Instagram та WhatsApp, які входять у корпорацію Facebook. Сама соцмережа працює без збоїв.

Збій спершу найбільше зачепив користувачів у Західній Європі, однак зараз він не працює в багатьох країнах світу. Про проблеми з роботою Messenger повідомляють користувачі у Швеції, Пакистані, Шрі-Ланці, Малайзії, США та в багатьох інших країнах.

Деякі користувачі Messenger в Україні зазначають, що проблеми з надсиланням повідомлень почалися ще кілька днів тому. Станом на 14:40 збої в роботі Messenger тривають. 

У компанії Facebook ще кілька днів тому попереджали про можливі проблеми із сервісами для обміну повідомленнями. Це пов'язане зі зміною правил конфіденційності в Європі. Цілком імовірно, що саме ці зміни стали причиною збою в роботі месенджера.

Liked the article?
Help us be even more cool!