ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Єнакієвому ТВі замінили на телеканал про моду

15.01.2013, 00:38

11 січня 2013 року у Єнакієвому Донецької області відключили телеканал ТВі, замінивши телеканалом Word Fashon, повідомили у прес-службі телеканалу.

За словами директора з питань розвитку каналу Олександра Півнюка, «наші глядачі з Єнакієвого написали нам про припинення мовлення каналу ще в п’ятницю (11 січня - ред.), а сьогодні (14 січня - ред.) представники кабельного оператора «Перспектива» сказали мені, що ТВі немає у новій концепції добору програм».

Півнюк повідомив, що єнакієвські кабельники мотивували відключення тим, що Нацрада з питань телебачення та радіомовлення зобов'язала операторів збільшити кількість программ у соціальному пакеті «Універсальна послуга», і нібито тому вони, збільшуючи такий соціальний пакет мовлення, замість телеканалу ТВі додали пакет Word Fashon. «Нам залишається лише здогадуватися, чому телеканал Word Fashon, який не є каналом універсальної послуги, єнакіївські кабельники визначили як соціальний, а для по суті соціального та суспільно-політичного каналу ТВі місця не знайшли», - зауважив Півнюк. «Напевно, кабельні оператори вирішили, що жителі Єнакієвого стали жити краще і висока світова мода їм потрібна, а розуміння того, що відбувається у країні, не потрібне», - сказав він.

Нагадаємо, 20 липня 2012 року кабельна мережа "Тріолан" відключила канал ТВі в 11 містах - Києві, Луганську, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Донецьку, Полтаві, Сімферополі, Сумах, Харкові, Чугуєві.

Крім того, донецькі провайдери в масовому порядку відключали телеканал ТВі, замінюючи його в сітці мовлення іншими каналами.

УНІАН 

Liked the article?
Help us be even more cool!