ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дрогобичі близько 100 молодиків назвалися журналістами та планували охороняти виборчі дільниці

23.11.2020, 10:30
Фото – Опора
Фото – Опора

У місті Дрогобич (Львівська область) близько 100 молодиків відрекомендувалися журналістами та планували охороняти виборчі дільниці, повідомляє "Опора".

Таку кількість молодиків зафіксовано 22 листопада біля одного з будинків у центрі міста. Цього дня в Дрогобичі відбувався другий тур виборів міського голови.

За інформацією поліції, молодики пересувалися містом двома автобусами з львівськими номерами. Правоохоронці поспілкувалися з молодиками, які розповіли, що вони планують охороняти виборчі дільниці і є журналістами. На підтвердження останнього факту показали посвідчення видання “Нова пора”.

За інформацією з державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності це медіа зареєстровано в Запорізькій області. Також відомо, що троє осіб прописані в Запорізькій області. Усі інші – у Львівській.

Як зазначає "Опора", представники цього видання вже намагалися потрапити в приміщення дільничних виборчих комісій №461735 (місто Стебник) та №461718 (місто Дрогобич). Голови комісій разом з поліцейськими в праві присутності їм відмовили. В одного з представників ЗМІ не було печатки на журналістському посвідченні, іншій мав свідоцтво про реєстрацію видання з простроченою датою.

Liked the article?
Help us be even more cool!