ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дрогобичі за побиття журналістки судитимуть бухгалтерку комунального підприємства

06.06.2017, 12:45

Дрогобицька місцева прокуратура скерувала 31 травня до суду кримінальне провадження за підозрою бухгалтерки комунального підприємства у перешкоджанні професійній діяльності редакторки дрогобицького видання LifeInfo Вікторії Лишик. Про це повідомляє представниця ІМІ у Львівській області.

Як повідомляється на сайті прокуратури Львівської області, бухгалтерку підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження).

За інформацією прокуратури, 4 січня близько 16 години в приміщенні одного з комунальних підприємств у місті Дрогобичі Львівської області журналістка за фактом опечатування офісу проводила журналістське розслідування з використанням відеокамери. Бухгалтерка відібрала у неї фотоапарат та вдарила ним по столу. Після чого нанесла журналістці декілька ударів кулаком по голові та обличчю. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження відносяться до категорії легкого ступеня.

За вчинення вказаного злочину бухгалтерці загрожує покарання до 3 років обмеження волі.

Liked the article?
Help us be even more cool!