ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку терористи викрали оператора НТН

07.08.2014, 10:16

2 серпня у Донецьку терористи так званої “ДНР” захопили в заручники оператора телеканалу НТН Олександра Осадчого. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив журналіст НТН Сергій Вендін. Цю інформацію він підтвердив ІМІ.

“2 серпня вийшов з дому і досі не повернувся мій друг і колега, оператор телеканалу НТН, Осадчий Олександр Вікторович 12.11.1984. Останній раз Сашу бачила сусідка, коли він повертався після ранкового вигулу собаки. Далі Сашко, імовірно, поїхав кататися на велосипеді. З собою він узяв паспорт, 200 грн, iPhone і запасний телефон Нокіа (щось зі старих кнопкових моделей)”, - написав Вендін.

4 серпня, повідомив Вендін, близько 14:00 за адресою Сашкової дружини заявилися представники "ДНР", які попросили у неї зарядний пристрій для телефону iPhone.

“На питання про те, де міститься, стан здоров'я та інше відповідали: “Не турбуйтеся! З вашим чоловіком все добре. На тижні вже повернеться додому”, - написав Вендін.

В коментарі ІМІ Вендін зазначив, що досі невідомо, в якій установі тримають Сашка.

Він розповів, що Осадчий живе у спальному районі Донецька, який 2 серпня потрапив під обстріл.

“У спальному районі (живе Осадчий - ред.), який в той день потрапив під обстріл, в першу половину дня там не було світла. Спочатку списували (зникнення Сашка - ред.) на те, що немає світла і не працює мобільний зв’язок. А потім вже після першої доби почали бити тривогу. 4 числа вже прийшли представники ДНР. Їх здається було троє чоловік, з автоматами, як мені розповіла Аня (дружина Осадчого - ред.) Взяли зарядний пристрій. Прийшли вони з метою взяти саме зарядний пристрій. Вона почала запитувати, де?, що?, за що?, в якому він стані? Те, що вони їй відповіли, я процитував (на своїй сторінці у Фейсбук - ред.)”, - розповів Вендін.

Також він вважає, що Сашко випадково потрапив у полон до ДНР, коли поїхав кататися на велосипеді.

У свою чергу, телеканал НТН офіційно подав заяви про зникнення свого співробітника до відповідних органів МВС і СБУ. “Однак, на жаль, на зараз точної інформації про місце перебування Олександра і строк її повернення додому, немає”, - зауважують на телеканалі.

Телеканал просить всіх, кому що-небудь відомо про місце знаходження Олександра Осадчого повідомляти за телефонами (067) 506 74 60 Сергій, (095) 498 00 81 Анна.

Liked the article?
Help us be even more cool!