ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку сепаратисти "усунули" від роботи гендиректора ОДТРК

30.04.2014, 12:03

У Донецьку сепаратисти "усунули" від роботи генерального директора обласної телерадіокомпанії Олега Джолоса, повідомляє Укрінформ.

Як повідомляє кореспондент агентства, у ДОДТРК зараз господарюють саме вони. Щодня опечатують кабінети, співробітники телецентру вже навіть не можуть вільно пересуватися: за ними пильно стежать озброєні люди, які зайняли перший поверх адміністративної будівлі та кабінети керівництва, що знаходяться по усій території телерадіокомпанії.

Заплановані телепередачі поки що записуються і монтуються, проте незрозуміло, чи побачать їх донеччани - на частоту обласного каналу сепаратисти "запустили" російське телебачення.

Як відзначають в колективі, робочий процес практично зірваний. Знаходячись на своїх робочих місцях, співробітники не упевнені, що вважаються "працюючими".

Нагадаємо, 27 квітня будівля Донецької обласної державної телерадіокомпанії була захоплена. 28 квітня в Донецьку був захоплений обласний радіотелевізійний передавальний центр.

По Донецьку увечері 28 квітня розпочалося відключення українських телеканалів.

29 квітня сепаратисти, які захопили Донецьку обласну телерадіокомпанію, не пускають на робочі місця ні директора, ні трудовий колектив.

Liked the article?
Help us be even more cool!