ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Донецьку журналісти масово отруїлися на фуршеті

23.05.2012, 22:54

У Донецьку деякі журналісти відчули різке погіршення стану здоров'я після кава-брейку на урочистому відкритті реконструйованого вокзалу Донецька 21 травня. Про це заявив прес-секретар Донецької залізниці Володимир Селіванов, повідомляють «Новини Донбасу».

Як пише видання, близько 10 донецьких журналістів, які вживали продукти на кава-брейку під час відкриття вокзалу, були змушені звернутися за медичною допомогою з симптомами харчового отруєння.

«Я знаю про цю ситуацію, зараз дано команду СЕС Донецької залізниці розібратися в цьому питанні, розібратися з буфетом, який організовував цей фуршет, перевірити постачальників, а також напої. Перевірити максимально той перелік меню, який був у понеділок. У випадку, якщо будуть виявлені порушення або відхилення від норм, наші люди будуть строго покарані. Ми самі зацікавлені провести серйозне розслідування. У мене була розмову з начальником пасажирської служби, і він пообіцяв жорстко розібратися в цьому питанні», - сказав Селіванов.

Він вибачився перед журналістами за виниклу ситуацію: «Я зараз не можу сказати, що даний інцидент доведений, але в будь-якому випадку я вибачаюсь за цю ситуацію».

Liked the article?
Help us be even more cool!