ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську презентували проект ІМІ PressWatcher

17.02.2015, 15:34

У Дніпропетровську відбулася презентація проекту Інституту масової інформації - PressWatcher. Цей ресурс призначений допомагати журналістам, які працюють в ризикованих умовах, а саме у зоні АТО. Презентувала проект регіональна представниця ІМІ Зоя Красовська, повідомляє Дніпроград.

Сайт http://presswatcher.org/ було створено наприкінці 2014 року працівниками ІМІ та журналістами, які на власному досвіді знають, що таке робота у гарячих точках.

Проект являє собою поєднання бази даних та інформаційного ресурсу. За основу покладено принцип системи туристичного спостереження. Всі дані про журналістів знаходяться у закритому доступі.

“Дуже радила би, якщо не реєструватися на цьому ресурсі, то хоча би використовувати ці принципи і застосовувати ті поради, які є на цьому ресурсі, для того, аби максимально убезпечити себе в умовах роботи підвищеного ризику”, - радить Зоя Красовська.

Як повідомляв ІМІ, РressWatcher.org - новий проект Інституту масової інформації. Press Watcher - це база даних та інтернет-ресурс для підтримки та забезпечення безпеки журналістів, особливо тих, хто працює в умовах підвищеного ризику.

Створення сайту presswatcher.org стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана Агенством США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз.

Liked the article?
Help us be even more cool!