ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську начальник автовокзалу розбив журналістам 11 каналу камеру

02.09.2012, 23:23

Прокуратура Кіровського району Дніпропетровська вирішує питання про порушення кримінальної справи стосовно начальника одного з відділів "Дніпропетровського обласного підприємства автобусних станцій", який 31 серпня 2012 року перешкоджав журналістам 11  телеканалу у проведенні відеозйомки і пошкодив відеокамеру. Про це повідомляється на сайті Головного управління МВС Дніпропетровської області.


В ході дослідчої перевірки було встановлено, що 31 серпня в 11.30 працівники 11 телеканалу знаходились біля адміністративної будівлі центрального автовокзалу міста Дніпропетровська (належить ПАТ «Дніпропетровське обласне підприємство автобусних станцій»), де здійснювали зйомку відеосюжету про оплатний в’їзд на прилеглу територію адміністративної будівлі даного автовокзалу.


Під час зйомки між журналістами телеканалу та працівниками автовокзалу виник конфлікт, в ході якого останні стали перешкоджати роботі знімальної группи, при цьому пошкодили відеокамеру. Збиток складає 40 тисяч гривень, повідомили у міліції.


Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів був затриманий начальник одного з відділів «Дніпропетровського обласного підприємство автобусних станцій », який під час конфлікту виштовхуючи журналістів за територію автовокзалу і перешкоджаючи зйомці, навмисно рукою вибив камеру з рук оператора, яка впавши на асфальтове покриття, ушкодилася – розбився об’єктив.


Враховуюче вищевикладене співробітниками Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції зібрано матеріал за ч.1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) КК України. Його передано до районної прокуратури для прийняття рішення в порядку ст.97 КПК України та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Liked the article?
Help us be even more cool!