ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську міліція заборонила захисникам ТВі мітингувати під облдержадміністрацією

10.09.2012, 01:21

8 вересня 2012 року у Дніпропетровську близько 300 людей вийшли на акцію протесту проти утисків телеканалу ТВі до місцевої облдержадміністрації, проте міліція заборонила перебувати мітингувальникам під стінами ОДА, повідомляє Радіо Свобода.

У руках протестанти тримали плакати з написами «Політичним репресіям ні!» та «Ми любимо «ТВі», і державні прапори.

Попри відсутність офіційної заборони на проведення акції, міліція не дозволила мітингувальникам перебувати під стінами облдержадміністрації, мотивуючи це необхідністю забезпечення безпеки посадовців, зокрема, міністра закордонних справ, який відвідує Дніпропетровщину.

«Тут відбуваються заходи, пов’язані з державною охороною, тому ми виставили кордон», – пояснив Радіо Свобода один зі співробітників міліції.

Нагадаємо, у багатьох містах України 8 вересня відбулися мітинги на захист ТВі. У резолюції мітингу, що відбувся у Києві, його учасники вимагають: припинити репресії проти незалежних ЗМІ та тиск на журналістів; відновлення мовлення каналу ТВі у повному обсязі; відставки членів Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення; припинення цензури у ЗМІ та забезпечення мовникам рівного доступу до поширення телесигналу.

Liked the article?
Help us be even more cool!