ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпропетровську члени міської комісії напали на журналіста та викрали посвідчення

12.10.2015, 12:09

9 жовтня у Дніпропетровську під час жеребкування членів дільничних виборчих комісій у Самарській районній виборчій комісії члени Дніпропетровської міської виборчої комісії Валентина Панкуліч та Наталія Волок застосували фізичну силу проти журналіста dp1.info Вадима Головченка, зірвали його посвідчення та нецензурно ображали. Про це повідомляється на сайті ОПОРИ.

Офіційний спостерігач ОПОРИ Денис Давидов та журналіст видання dp1.info Вадим Головченко 9 жовтня близько 21 години відвідали засідання Самарської районної виборчої комісії в місті Дніпропетровськ, на якому відбувалося жеребкування членів дільничних виборчих комісій в Самарському районі. Вони побачили як одному з членів комісій передають списки з даними учасників жеребкування по кожній дільниці, а далі ці списки кудись виносяться.

У коридорі представники ОПОРИ побачили як член комісії, який носив папери, виходить з кабінету №350, в якому знаходяться заступник голови Дніпропетровської міської виборчої комісії Наталія Волок та член Дніпропетровської міської виборчої комісії Валентина Панкуліч. Як зазнчає ОПОРА, члени Дніпропетровської ТВК опрацьовували і робили якісь позначки у списках, схожих на ті, що виносили члени Самарської районної ТВК. Волок навіть запропонувала журналісту dp1.info допомогти їм в обробці документів, на що журналіст відповів відмовою, оскільки не має таких повноважень.

Валентина Панкуліч попросила вийти журналіста з кабінету, а за кілька секунд підвелася з місця і почала виштовхувати журналіста. На заперечення Вадима Головченка не чинити протиправних дій, Наталія Волок схопила журналіста за стрічку з посвідченням на шиї, а в цей час Панкуліч виштовхувала журналіста. Волок тягнула стрічку з такою силою, що стрічка розірвалася і посвідчення залишилося в її руках.

Навіть після того як журналіста виштовхали Валентина Панкуліч продовжувала кричати "Виходьте, хлопці", а Наталія Волок нецензурно висловлювалася як їй набридла діяльність журналістів.

Одразу після інциденту журналіст викликав патруль 102 і подав заяву про злочин представникам Самарського райвідділу міліції. Відповідну заяву зареєстровано у черговій частині Самарського райвідділу за номером 8370.

Liked the article?
Help us be even more cool!