ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі жорстоко побили голову інформагенції "Антикорупційна правозахисна Рада"

10.09.2020, 14:54
Фото - litsa.com.ua
Фото - litsa.com.ua

5 вересня у Дніпрі із тяжкими наслідками побиття до лікарні потрапив голова інформаційної агенції “Антикорупційна правозахисна Рада”, громадськи діяч Олександр Снісар, повідомляє 9 канал.

Невідомі жорстоко побили його на вулиці Янтарній. Олександр у важкому стані потрапив у реанімацію лікарні імені Мечникова. Чоловік уже  третю добу непритомний. 

За словами головного лікаря лікарні імені Мечникова Сергія Риженко, у постраждалого важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, переломи кісток лицевої частини. “Він у важкому стані у відділенні нейрореанімації”, - сказав лікар.

В інформаційній агенції “Антикорупційна правозахисна Рада” уточнили, що Олександр Снісар разом із колегами займається розслідуваннями корупційних схем чиновників.

“Напрямок наших журналістських розслідувань необмежений якоюсь територією. Тобто ми працюємо у межах усієї України”,  - сказав журналіст інформаційного агентства “Антикорупційна правозахисна Рада” Олександр Славний.

Колеги постраждалого припускають, що напад може бути пов’язаний саме із журналістською діяльністю Олександра. Втім звинувачувати якусь із сторін не поспішають, оскільки у сфері їхньої уваги багато об’єктів і тем.

В коментарі регіональній представниці ІМІ Олександр Снісар повідомив, що підозрює, що причиною його побиття могли стати його розслідувальні матеріали.

“Підозра у мене (поки не підтверджена): корупція у Дніпровській міськраді, шахрайські кол-центри, незаконні будівництва… Це підозри, доказів поки немає”, - сказав Олександр Снісар. Утім на прохання надати посилання на матеріали, через які на нього міг бути здійснений напад, він не надав.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!