ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі "замінували" редакції чотирьох ЗМІ

16.08.2019, 10:00

У Дніпрі до редакцій чотирьох місцевих ЗМІ надійшли повідомлення про замінування. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області.

До поліції звернулися представники онлайн-видань “Інформатор” і “056”,  а також 34 та 11 телеканалу. Журналісти повідомили, що на їхні редакційні поштові скриньки надійшли листи про замінування будівель.

“У 13.37 прийшов лист на електронку, що канал замінований. Ми вивели всіх співробітників, подзвонили в поліцію, приїхали два екіпажі поліцейських, швидка та вибухотеніки. Пройшлися по приміщенням, усе зайняло близько години, потім ми повернулися до роботи. Ми не пов’язуємо це із журналістською діяльністю, бо, окрім нас, сьогодні 34 канал, “Інформатор” і 056 “мінували”, у нас дуже різна журналістська діяльність, зв’язати це ніяк не можливо. До того ж у місті давно йде хвиля таких “мінувань”, ось дісталося і засобам масової інформації”, — розповів предстаниці ІМІ в Дніпропетровській області директор 11 каналу Сергій Педашенко.

За словами речниці обласної поліції Ольги Кузнецової, усі редакції перевірено, мінно-вибухових пристроїв не знайдено, редакції повернулися до своєї роботи.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Liked the article?
Help us be even more cool!