ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі відкрилась оновлена Медіабаза

Фото – Медіабаза.Дніпро
Фото – Медіабаза.Дніпро

У Дніпрі 5 квітня відкрився оновлений хаб Інституту масової інформації “Медіабаза.Дніпро”. Регіональний хаб ІМІ розпочав роботу в новому просторі та з новою командою.

Координаторкою медіабази в Дніпрі стала журналістка та медіаменеджерка Катерина Лисюк. За її словами, головне завдання, яке вона виділяє для себе, – допомога журналістам і редакціям.

“Завдяки нашій зустрічі з медіа ми змогли обговорити першочергові потреби редакцій – це навчання, обладнання, коворкінг. Також журналісти акцентували на необхідності налагодження комунікації з місцевою владою, зокрема щодо роботи на локаціях “прильотів”. Уже зараз ми розпочинаємо плідну роботу та будемо намагатися швидко та оперативно реагувати на нові запити редакцій”, – говорить Катерина Лисюк.

Координаторка Медіабази.Дніпро Катерина Лисюк під час презентації оновленого простору 5 квітня. Фото – ІМІ

Під час заходу медійники обговорили нагальні потреби медіа та шляхи їхнього розв'язання. Ірина Руденко, журналістка діджитал-групи “Суспільне Дніпро”, також відвідала відкриття оновленої Медіабази. У професії Ірина вже майже 20 років. Говорить, що під час повномасштабної війни з Росією допомога журналістам дуже необхідна. 

“У нас зараз виникає дуже багато проблем. І завдяки Інституту масової інформації ми маємо до кого звернутися, щоб отримати підтримку та допомогу. Особливо цінними для мене є офлайн-заходи. Я працюю віддалено, тому для мене дуже цінне живе спілкування”, – каже Ірина Руденко.

Відкриття оновленої Медіабази відвідали 20 журналістів та журналісток із 12 медіа. Це, зокрема, “Суспільне Дніпро”, “Суспільне Донбас”, “Відкритий”, “Медіамейкер” (MDF), “Інформатор” та інші. 

 

Журналісти під час презентації оновленої Медіабази в Дніпрі 5 квітня. Фото ІМІ

У новому просторі Медіабази.Дніпро є тренінг-рум для заходів на 15–25 слухачів та коворкінг для роботи журналістів із джерелом безперебійного електроживлення та доступом до мережі через термінал Starlink. Регіональний хаб ІМІ працює за адресою Телевізійна, 3, другий поверх. 

У медіабазі можна:

  • отримати місце для роботи з доступом до інтернету, чаєм або кавою; 
  • взяти в безоплатну оренду бронежилети, каски, аптечки та інше обладнання;
  • відвідати цікавий тренінг;
  • неформально зустрітися з колегами, отримати консультації тощо.

Медіабаза.Дніпро працює з 2022 року. За час роботи хабу відбулося 10 заходів, до яких долучилися 124 журналісти. Також хаб провів 10 онлайн-заходів для більш ніж пів сотні журналістів Дніпропетровщини, зокрема колег із видань “Інформатор”, “Наше місто”, “Першотравенські новини”, “Суспільне Дніпро”, “11 канал”, “Криворізький центр розслідувань” та інших. Щонайменше 20 журналістів отримали в безоплатне користування захисне та технічне обладнання для роботи.

Листівки з годинами роботи Медіабази.Дніпро. Фото – ІМІ

Медіабази є в 11 містах України. Щоб скористатися їхніми послугами, необхідно звʼязатися з Медіабазою у своєму регіоні, написавши координатору хабу у фейсбуці.

За потреби можна звернутися до всеукраїнського координатора хабів ІМІ “Медіабаза” Павла Лісниченка за номером 050 594 20 58 або написати на електронну пошту [email protected].

Liked the article?
Help us be even more cool!