ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі тітушки перешкоджали оператору знімати засідання суду

13.04.2018, 13:13
Фото - 056.ua

У Дніпрі 12 квітня молодики спортивної статури перешкоджали вести відеозйомку судового засідання оператору порталу “Бюро журналістських розслідувань “Резонанс” Борису Єфімову. Про це він розповів ІМІ.

Інцидент стався в будівлі Червоногвардійського районного суду.

“Ми прийшли на зйомку засідання Червоногвардійського районного суду. Почали знімати, засідання навіть ще не розпочалося, до залу увійшли тітушки і перешкоджали зйомкам. Спочатку обвинувачений попросив мене прибрати камеру, а потім два молодики підійшли до мене і закрили камеру спиною. Мені довелося піднімати камеру догори, а вони, побачивши, що я знімаю, схопили штатив рукою, і один з них почав казати, щоб я вимкнув камеру, а потім почав нецензурно лаятися і погрожувати”, – розповів оператор.

Інцидент закінчився тим, що головний редактор порталу підійшов до молодиків, відвів їх у бік і попросив не перешкоджати зйомці.

“Коли (молодики – ред.) побачили, що я не закінчую зйомку, почали штовхати, і вже мій головний редактор підійшов і почав захищати мене, бо вони мене оточили і обмежили пересування. Редактор відвів їх у бік і попросив не чіпати мене. Працівники суду вивели всіх, хто не був учасником засідання, і я продовжив знімати далі вже безперешкодно”, – розповів Борис Єфімов.

Після інциденту оператор написав заяву про злочин до поліції.

Liked the article?
Help us be even more cool!