ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі прибічник Фалуньгун влаштував пікет проти журналістки 34 каналу

12.11.2021, 15:25
Фото – Ольга Журавель
Фото – Ольга Журавель

У Дніпрі 8 листопада біля будівлі 34 каналу прибічник руху Фалуньгун влаштував одиничний пікет проти авторки програми “Злочин і покарання” Ольги Журавель. 

Про це представниці ІМІ в Дніпропетровській області розповіла Ольга Журавель.

На його транспаранті було написано: “34 канал! Ольга Журавель! Годі брехати!”. Також чоловік роздавав листівки з фотографією журналістки та звинуваченням про те, що “ведуча програми “Злочин і покарання” Ольга Журавель поширює неправдиву інформацію про рух Фалуньгун та його прибічників”.

За словами журналістки, 6 та 7 листопада в ефір 34 телеканалу дійсно вийшла програма про цей рух. У ній журналістка розповідала про закритість Фалуньгун до преси та згадувала особистий досвід спілкування з представниками організації. 

“У 2018 році я вже робила програму про цей рух. Тоді до нас звернулися люди, які вважають себе жертвами цього руху. Вони розповідали про відмову від медичної допомоги як складову цього руху та про їхнє використання в політичній антикитайській агітації. Тоді, у 2018-му, прибічники руху також влаштували мітинг і роздавали листівки”, – розповіла Ольга Журавель. 

Фото, надане Ольгою Журавель

За словами журналістки, чоловік вимагає показати в ефірі 34 каналу фільми Фалуньгун про власну діяльність. Також чоловік повідомив, що звернеться до суду та, що прибічники Фалуньгун у Дніпрі готують масовий пікет біля 34 каналу. 

Сама Ольга до поліції за цими фактом не зверталася, втім каже, що планує. Також додала, що випадком зацікавилися представники СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!