ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі невідомі напали на редактора місцевого сайту "ЗОВ"

25.05.2018, 10:03
Фото - Фейсбук Всеволода Новохатько

У Дніпрі 24 травня група молодиків напала на громадського активіста і редактора інтернет-видання “ЗОВ” (“Закон один для всіх”) Всеволода Новохатька, повідомляє Радіо Свобода.

Як розповів Новохатько, вранці група молодиків чекала на нього неподалік його будинку, а перед цим невідомі кілька днів з’ясовували його режим дня.

“Приблизно о 8:20 я вийшов із дому. Один спостерігав здалеку, а двоє мене перехопили у 300 метрах від будинку, напевно, за його дзвінком. Думаю, їх можна буде впізнати. Молоді, спортивної статури, зростом приблизно 170-175 сантиметрів. Ішли мені назустріч, лівіше від мене. Коли порівнялись зі мною, я помітив якийсь рух й інстинктивно почав ухилятись. Я пропустив удар в обличчя і упав на землю. Потім підбігли люди, під’їхала машина, і нападники втекли”, – розповів медійник.

Всеволод Новохатько пов’язує інцидент зі своєю журналістською діяльністю, зокрема з публікаціями на сайті “ЗОВ” та в інших місцевих ЗМІ.

“Пов’язую інцидент з діяльністю сайту “ЗОВ” і моїми публікаціями на сайті “Інформатор” про співробітників міської влади, які іноді не дотримуються законодавства відносно себе, своїх родичів та друзів”, – сказав він.

Зараз журналіст перебуває в лікарні, де мають засвідчити тілесні ушкодження.

Заяву про скоєння злочину прийняв Амур-Нижньодніпровський райвідділ поліції. Даних щодо відкриття провадження поки немає.

В коментарі ІМІ Всеволод Новохатько повідомив, що унаслідок нападу лікарі діагностували у нього легкі тілесні ушкодження. “Синці та забої, підозра на струс мозку”, - сказав Новохатько.

Liked the article?
Help us be even more cool!