ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі група журналістів звільнилася з ТРК "Регіон" через борги з зарплатні

16.08.2016, 14:53

15 співробітників ТРК “Регіон” (м.Дніпро) написали заяви на звільнення через заборгованість по зарплаті. Візит на телеканал 15 серпня відбувся із конфліктом та завершився добровільними заявами на звільнення. Про це представниці ІМІ у Дніпропетровській області повідомила екс-заступниця директора каналу з питань виробництва програм у Дніпрі Ірина Носачова.

“Людям місяць не виплачували зарплату. Ми домовилися із директором про зустріч. На вході нас не пропускали троє охоронців. На столі у них лежали списки з фото, кого можна пропускати, а кого ні. Ми хотіли пройти на свої робочі місця, але нас не пускали. На одного нашого співробітника накинулися і ми були змушені викликати патрульну поліцію”, - повідомила Ірина.

Після потасовки групі працівників таки вдалося пройти у приміщення. Прибулі на місце патрульні відібрали пояснення, конфлікт не набув подальшої ескалації.

Борг по зарплаті перед працівниками в той день не погасили, і вони написали заяви на звільнення. За словами Ірини Носачової, звільнилися 15 співробітників, в тому числі і вона. Працівники попереджали керівництво про такі наміри, оскільки затримки по оплаті почалися із квітня цього року.

Директором ТРК “Регіон” є Юлія Скасків, у структурі власності каналу відображено двох фізичних осіб: Ганжа Лариса Вадимівна і Максимов Олександр Вікторович.

Фото - Фейсбук Любові Бурлакової, відео - Дмитро Музика

 

Liked the article?
Help us be even more cool!