ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Дніпрі через конфлікт власників будівлі була заблокована робота інформагенції “Мост-Днепр”

01.02.2017, 13:16

31 січня у Дніпрі журналісти інформагенції “Мост-Днепр” проривалися в офіс редакції через оточення приватних охоронців, які їх не пускали. Робота агенції була паралізована через корпоративний конфлікт між власниками будівлі, де розташовується офіс агентства (вулиця Старокозацька, 40). Про це на прес-конференції повідомив керівник ІА  “Мост-Днепр” Олександр Смірнов, повідомляє “Мост-Днепр”.

“У будівлі, де ми є орендаторами протягом 10 років, має місце конфлікт між господарськими суб’єктами, за участі однієї з банківських структур України. У результаті наша діяльність практично паралізована. Зранку журналістів не пускали на робочі місця, були вибиті двері. Відбувається те, що в Кримінальному Кодексі України називається “Перешкоджання діяльності журналістів”. Ми будемо звертатися до правоохоронних органів, обласної і міської влади, щоб вони допомогли нам прояснити цю ситуацію і здійснювати нашу професійну діяльність”, - заявив керівник інформагенції.

Також Олександр Смірнов закликав господарські суб’єкти розібратися із конфліктом у суді, надавши журналістам можливість спокійно виконувати свої обов’язки.

Як повідомляє Забебалі, спір за будівлю, де розташовується офіс агенції, виник між структурами підконтрольними екс-губернатору Дніпропетровської області Сергію Кас’янову та АТ “Родовід-Банк”.

Сьогодні, 1 лютого, станом на 13 годину, ситуація у будівлі нормалізувалась, журналісти приступили до своєї роботи.

Фото - Забебалі

Liked the article?
Help us be even more cool!