ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Держдумі Росії просять перевірити статтю "Медузи" на екстремізм

07.12.2016, 15:51

Депутат Держдуми Росії Віталій Мілонов звернувся в Генпрокуратуру РФ з проханням перевірити статтю інтернет-видання “Медуза” на предмет пропаганди екстремізму і тероризму, повідомляється на сайті видання.

Приводом для запиту стала стаття Іллі Азара під заголовком “Коли повернетеся, ми вас уб'ємо”. У ній розповідається про чеченців, які намагаються втекти в Європу.

Помічник депутата Ілля Євстигнєєв підтвердив виданню факт подачі запиту в Генпрокуратуру. У Генпрокуратурі виданню повідомили, що запит не зареєстрований: реєстрація звернень відбувається протягом трьох днів.

Мілонов вважає вихід статті на “Медузі” провокацією з метою підірвати єдність Росії та заохотити терористів. На думку депутата, автор матеріалу виправдовує дії незаконних збройних формувань і створює позитивний образ терористів, а також очорнює співробітників правоохоронних органів.

Як пише видання, у статті “Коли повернетеся, ми вас уб'ємо” розповідається про сотні чеченців, які знаходяться в Бресті і намагаються перебратися до Польщі. У тексті наведені монологи людей, які зіткнулися з переслідуваннями з боку чеченської влади.

Liked the article?
Help us be even more cool!