ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У день народження телефон шеф-редакторки LB.ua атакували невідомі номери

10.07.2017, 11:28

8 липня, у день народження, мобільний телефон шеф-редакторки LB.ua Соні Кошкіної був атакований великою кількістю дзвінків з невідомих номерів. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє LB.ua.

За її словами, телефон був атакований з 7 години ранку. Одними з перших її привітали “британські інвестори”, яких безпосередньо стосується скандальне будівництво на “Сінному ринку”, зазначила вона.

“З семи годин телефон дзвонить буквально кожну секунду. Переважно зі стаціонарних номерів. Упереміш з Вайбером. Розривається. На автоматі. Нічим іншим, окрім атаки, це бути не може. Мета все та ж - вивести жертву з себе, звести з розуму, створити пожежу на флангах. Продовження історії з хакерською атакою на сайт. Яка триває вже тиждень. Просто якщо в перші дні було дуже важко, то зараз для вас - читачів - вона уже не помітна, адже ми активно працюємо. Кіберполіція, до речі, теж”, - написала Кошкіна.

Вона пов'язує DDoS-атаки на свій телефонний номер і на сайт LB.ua з боротьбою проти забудови Сінного ринку.

“Ця конкретна, так само як безперервні (досі) атаки на наш LB.ua, - наслідок моєї, Ольги Балицької, Юлії Нікітіної та інших активістів боротьби проти скотинячої забудови Сінного ринку”, - зазначила Соня Кошкіна.

Журналістка вважає, що за організацією атаки стоять колишній заступник генерального прокурора Анатолій Даниленко, екс-депутат Київради Геннадій Ільїн і колишній генпрокурор Віталій Ярема. Цих людей пов'язує інтерес у забудові території колишнього Сінного ринку в Києві, пише видання.

Як повідомляв ІМІ, 4 липня інтернет-портал LB.ua зазнав потужної DDoS-атаки, яка паралізувала його роботу на кілька годин.

Шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна пов’язує DDoS-атаки з журналістськими розслідуваннями незаконного будівництва в Києві.

У Києві 21 травня невідомі пограбували квартиру батьків шеф-редакторки LB.ua Соні Кошкіної. Кошкіна заявила, що пов'язує цей випадок зі своєю професійною діяльністю, оскільки в цій квартирі вона прописана і припускає, що це могла бути спроба залякати саме її. Вона додала, що разом з групою активістів бореться проти забудови Сінного ринку.

Liked the article?
Help us be even more cool!