ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чорноморську поліція в пошуках диверсантів провела обшук у місцевої журналістки

11.04.2022, 08:00
Фото – Ізбірком
Фото – Ізбірком

У Чорноморську (Одеська область) 10 квітня поліція провела обшук у будинку місцевої журналістки Ольги Левчук, повідомляє "Ізбірком".

Як розповіла виданню Ольга Левчук, представники поліції проводили перевірку на предмет диверсійних груп та заходили в різні будинки, однак, за словами сусідів, усе обмежувалося перевіркою документів та поверхневим оглядом.

"У будинку журналістки (яка одразу про це повідомила) представник поліції на ім'я Дмитро також забажав перевірити її речі, ноутбук та фотоапарат. На вимогу продемонструвати санкцію на проведення обшуку вони припинили свої дії, а документів на обшук поліція не надала", – пише видання.

Як пише "Ізбірком", у ГУНП в Одеській області випадок поки не коментують.

Ольга Левчук планує звернутися до Державного бюро розслідувань, керівництва поліції та прокуратури. "Дії поліцейських пов'язує зі своєю критикою на адресу військової адміністрації щодо користування послугами людей, яких висловлювали свої симпатії до російської федерації", – пише видання. 

Як нагадує видання, 9 квітня в Чорноморську стався вибух. Пізніше голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко повідомив, що  в Чорноморську стався вибух у нежитловому приміщенні. Правоохоронці перевіряють версію про диверсію та шукають диверсантів.

Напередодні ворог завдав ударів по селу Красносілка на Одещині ракетами "Бастіон".

Мешканець села Ісаєве Березівського району в Одеській області загинув унаслідок ракетного удару 7 квітня.

Liked the article?
Help us be even more cool!