ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У червні українці найчастіше відвідували сайти Google, Vkontakte та Yandex

11.07.2016, 11:41

Сайт Google у червні очолив список найбільш відвідуваних ресурсів в Україні. Такі дані досліджень інтернет-аудиторії України за червень були оголошені на засіданні Комітету Інтернет-асоціації України з питань інтернет-реклами, повідомляється на сайті Інтернет-асоціації України (ІнАУ).

Дослідження, у якому брало участь 5 тисяч інтернет-користувачів з усієї України, виконується на замовлення ІнАУ компанією Factum Group Ukraine.

Так, за даними дослідження, середнє значення денної частки аудиторії (середньоденна частка) за червень у Google склало 57% відвідувачів.

На другому місці у рейтингу - Vkontakte (середньоденна частка - 53%), на третьому - Yandex (39%), на четвертому - Youtube.com (38%), на п’ятому - Mail.ru (35%), на шостому - Odnoklassniki (34%), на сьомому - Facebook (22%), на восьмому - olx.ua (16%), на дев’ятому - ukr.net (14%) і на десятому - sinoptik.ua (12%).

Як повідомляв ІМІ, у травні, згідно з даними Інтернет-асоціації України, до першої п’ятірки найбільш відвідуваних сайтів серед українців увійшли - segodnya.ua, tsn.ua, obozrevatel.com, mail.ru та 112.

Фото - скріншот з ІнАУ, i-vin.info

Liked the article?
Help us be even more cool!