ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернівцях припинив мовлення телеканал ТВА

06.03.2013, 05:59

У Чернівцях припинив мовлення телеканал ТВА. Один із співвласників і генеральний директор телеканалу Василь Забродський забарикадувався у приміщенні і веде мовлення в режимі он-лайн.

"Я забарикадувався і здійснюю мовлення самостійно. Хто не в Чернівцях, дивіться ТВА он-лайн (на сайті citi.cv.ua на головній сторінці справа)", – написав Забродський на своїй сторінці у Facebook.

Забродський заявив, що приміщення займає телерадіокомпанія "ТВА+", яку він нещодавно створив. Однак "ТВА+" не має ліцензії на мовлення, тож подальша доля каналу не відома.

Натомість інші співвласники кажуть, що Василь Забродський не має жодного права втручатися в роботу телекомпанії, бо його звільнили з посади генерального директора.

"Власник офісу передав мені в позику приміщення під приймальню, і я маю відповідний договір. Але пан Забродський вдерся до приміщення, розбив двері, тож я написав до міліції заяву про його хуліганські дії. Він не мав жодного права припиняти роботу ТВА", -  пояснив ZIK народний депутат від "Батьківщини" Максим Бурбак.

Конфлікт на ТВА почався між співзасновниками під час парламентських виборів, коли Василь Забродський заявив про підтримку провладного кандидата на виборах в окрузі №201 (Чернівці), секретаря міськради Віталія Михайлішина.

Серед співзасновників телеканалу сам Забродський і дружина народного депутата Андрія Пишного ("Батьківщина"). Влітку 2012 року Андрій Пишний підтвердив, що ТВА належить йому. "Але на сьогодні я бізнесом уже не займаюся, тому впливати на редакційну політику не можу", – сказав тоді Пишний журналістам "Буковинської правди".  

Як повідомляє BukNews, Андрій Пишний звернувся до міліції з усною заявою про погрози вогнепальною зброєю з боку пана Забродського.

"Вулицями Чернівців ходить неадекватна людина з пістолетом і погрожує застосовувати його, проте міліція не реагує", – заявив Максим Бурбак, який очолює місцеву облорганізацію "Фронт змін".

Нардеп також вважає, що конфлікт на ТВА відбувається за негласної підтримки голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва, бо влада не хоче втрачати телеканал, який поливав брудом опозицію.

ТВі 

Liked the article?
Help us be even more cool!