ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернівцях головний лікар очно-туберкульозної МСЕК погрожувала журналістці міліцією

30.03.2015, 12:14

Журналістці чернівецької газети “Час” Наталії Брянській під час підготовки матеріалу про роботу очно-туберкульозної Медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) керівниця закладу Ірина Войтенко погрожувала викликом міліції і звинувачувала в зриві роботи комісії. Про це йдеться в матеріалі Наталії Брянської “Каста недоторканних або У чиїх руках перебуває доля буковинських інвалідів?”.

Як розповідає журналістка, вона виконувала свої професійні обов’язки, перебуваючи в приміщенні закладу на прохання громадян.

“Войтенко зривається: “Не заважайте мені працювати… Ходять тут всякі…”. Дістаю фотоапарат та посвідчення, знімаю “розмову” - пояснюю, що також працюю. Захлинаючись від люті, пані кричить, що я тут на замовлення, та ледь не хапає мене за руки: “Не знімайте, я сказала!”. За мною виходить до людей, кричить підлеглим, щоб викликали міліцію. Вимагає, аби я опитала хворих, чи справді вони її бояться, бо я не втрималася та сказала їй про це”, - йдеться у матеріалі.

Регіональна  кореспондентка ІМІ в Чернівецькій області звернулась з цього приводу до Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА. Там вирішили зорганізувати зустріч керівників МСЕК та журналістів для обговорення нагальних питань та налагодження діалогу та співпраці.

Liked the article?
Help us be even more cool!