ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Чернігові запустили перший онлайн-журнал про місто

15.10.2024, 12:00
Павло Пущенко
Фото – фейсбук Pechera.info

У Чернігові запустили перший онлайн-журнал про місто Pechera.info. Про це йдеться у колонці шеф-редактора журналу Ярослава Сухомлина.

Запустила проєкт Чернігівська Медіа Група. Pechera.info – це видання про Чернігів, про людей, які в ньому живуть і намагаються зробити його краще, про події, які в ньому відбуваються. 

За його словами, формат онлайн-журналу передбачає передусім менше новин, натомість буде розділ із колумністикою, відео власного виробництва та експертні огляди на економічну, військову, політичну, історичну і стоп-фейк тематики.

“Ми будемо орієнтуватися на людей, яким замало простих, коротких новин із телеги, які хочуть дізнатися більше і що відбувається насправді. Наш читач – це зріла і соціально активна людина. І це точно не людина, якій або ЩЕ, або ВЖЕ всьо пофіг”,  – зазначає Ярослав Сухомлин. 

Ядром аудиторії, для якої готуватимуть матеріали, будуть активні чернігівці 30-40 років. Водночас серед читачів редакція буде рада бачити людей будь-якого віку, статі і соціального положення.

Журнал вийшов за фінансової підтримки Європейського Фонду за Демократію (European Endowment for Democracy (EED).

Чернігівська Медіа Група (CMG) – це регіональна компанія, що об'єднує друковані та електронні медіа, а також підприємства і проєкти, так чи інакше пов'язані з медіа. Основні види діяльності – радіо, преса та інтернет. На ринку України компанія працює з 1997 року. Географія діяльності – Чернігівська, Сумська та Київська області.

До складу групи входять газети: “Чернігівські новини: сім днів”, журнал “Boom!”, сайти 0462.ua, slavutych.info, mynizhyn.com, mistosumy.com.  Також CMG розміщує рекламу в ефірі FM-радіостанцій в Чернігівській і Сумській областях.

Liked the article?
Help us be even more cool!