ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У БЮТ хочуть, щоб Тимошенко судили в прямому ефірі

21.06.2011, 03:15

Опозиція вимагає від Президента України Віктора Януковича забезпечити неупереджений, справедливий судовий розгляду справи Юлії Тимошенко, а також пряму трансляцію судового засідання.Про це йдеться у листі-зверненні, який підписали керівники парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина", а також голови низки комітетів Верховної Ради, повідомили УНН в прес-службі політсили.

"Ми, народні депутати фракції "Блок Юлії Тимошенко – "Батьківщина", звертаємось до Вас, як Гаранта Конституції, що неодноразово наголошував:" що не уявляє собі Ю.Тимошенко у в’язниці":

Перше. Вжити передбачених Вашими повноваженнями заходів щодо неупередженого і справедливого розгляду справи, публічності і гласності суду, допуску преси та громадськості на судове засідання. Для цього слід надати відповідне приміщення – наполягаємо на виділенні конференц-залу Українського дому в Києві.

Друге. Провести пряму трансляцію судового засідання на Першому національному телеканалі. Адже це непересічний суд, і справа має величезну суспільну вагу", - йдеться в листі.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 24 червня, у Печерському суді Києва розпочинається судовий процес над Ю.Тимошенко. 

Liked the article?
Help us be even more cool!