ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Британії перервали дебати між претендентами на посаду премʼєра: знепритомніла ведуча

27.07.2022, 11:20
Фото – news.sky.com
Фото – news.sky.com

У Великій Британії перервали черговий раунд дебатів між претендентами на посаду лідера Консервативної партії Ліз Трасс і Ріші Сунаком, оскільки ведуча Кейт Маккен раптово знепритомніла в прямому ефірі.

Про це повідомляє “Європейська правда”  з посиланням на Sky News.

Інцидент стався 26 липня під час запитань з боку аудиторії. Коли Ліз Трасс відповідала на питання, чи вистачить їй духу зустрітися з президентом рф володимиром путіним, за кадром пролунав звук падіння чогось великого.

Після цього Трасс скинула руки зі словами “О Боже”, а трансляція дебатів була припинена. За деякий час телеканал відновив мовлення, але вже в іншій студії, де ведучий оголосив, що дебати завершено достроково.

“Усе добре, тож це гарна новина. Ріші Сунак і Ліз Трасс усе ще в студії, говорять із глядачами й відповідають на їхні запитання”, – сказали в студії й додали, що ведуча дебатів Кейт Маккен знепритомніла й лікарі порадили не продовжувати ефір.

Цього разу дебати організовував телеканал Talk TV і таблоїд The Sun. Разом з ведучою Talk TV їх мав вести редактор політичного відділу The Sun Гаррі Коль, але напередодні він здав позитивний тест на коронавірус.

Liked the article?
Help us be even more cool!