ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У "Борисполі" заперечують, що забороняли розповсюджувати "Український тиждень"

28.09.2012, 04:49

Аеропорт "Бориспіль" заперечує інформацію про заборону розповсюдження видання "Український тиждень" на його території, повідомили у прес-службі аеропорту.

"У "Борисполі" обурені заявою "Українського тижня" про нібито утиски видання на території аеропорту", - йдеться в повідомленні.

В аеропорту додали, що втягування "Борисполя" в процес "комерційних стосунків між двома приватними компаніями суперечить не тільки етичним, але й правовим нормам".

"Аеропорт "Бориспіль" був і залишається відкритим підприємством як для надання, так і для поширення інформації", - підсумували в прес-службі.

Нагадаємо,  27 вересня журнал "Український тиждень" заявив про про витискання видання з ринку шляхом блокування його доступу до читачів, що пов'язане з критикою влади в тижневику. Зокрема, заява стосувалася вилучення журналу з аеропорту "Бориспіль".

Як зазначали в журналі, 11 вересня 2012 року до УТ надійшов лист від керівництва "Борисполя", у якому повідомляється, що "Тиждень" буде знято зі стійок розповсюдження "через розміщення в журналі матеріалів проти нинішнього уряду".

Українська правда

Liked the article?
Help us be even more cool!