ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Білорусі транслюватимуть український телеканал UA|TV

31.01.2019, 12:59
Фото - detector.media

Телеканал іномовлення України UA|TV отримав дозвіл на ретрансляцію в кабельних мережах Білорусі. Міністр інформації Республіки Білорусь Олександр Карлюкевич підписав наказ про видавання дозволу на поширення каналу на території країни. Про це повідомляється на сайті Міністерства інформаційної політики України.

“Це рішення було ухвалено за результатами експертизи контенту UA|TV, яку провела відповідна експертна комісія Міністерства інформації, на предмет наявності (відсутності) повідомлень і (або) матеріалів, іншої інформації, що суперечать вимогам законодавчих актів Республіки Білорусь”, – йдеться в повідомленні Міністерства інформації Республіки Білорусь у Twitter.

Дозволи на поширення телеканалу іномовлення України видано Міністерством інформації Республіки Білорусь строком натри роки.

Відповідно до законодавства Республіки Білорусь, наявність іноземного засобу масової інформації в переліку іноземних ЗМІ, які отримали дозвіл, звільняє інших осіб, уповноважених на поширення цього іноземного ЗМІ, від отримання відповідного дозволу.

Офіційним дистриб’ютором телеканалу UA|TV в Білорусі є компанія “Навігатор ТВ”.

Liked the article?
Help us be even more cool!